Over Ons

De Prijzenkast is een jong bedrijf, gespecialiseerd in sportprijzen. Gestart in 2012 in Zaandam en in 2022 verhuisd naar Apeldoorn. Doordat wij zelf jarenlang ervaring hebben in het organiseren van sportevenementen en jeugdtoernooien, begrijpen wij precies tegen welke vragen en problemen u op kunt lopen. Dit is de voornaamste reden dat wij in 2012 besloten om zelf een winkel in sportprijzen te beginnen. In 2022 zijn wij verhuisd naar Apeldoorn, maar wij komen nog steeds wekelijks in Zaandam. Wij blijven dus actief in Zaandam en hopen in de regio Apeldoorn net zo succesvol te worden.

Onder het motto “het moet echt beter en het kan echt goedkoper” zijn wij gestart met onze webwinkel www.deprijzenkast.nl . Uiteraard kunt u rechtstreeks in onze webshop een bestelling plaatsen. Vooral voor een kleinere eenvoudige bestelling is dat een perfecte mogelijkheid om snel uw bestelling te ontvangen. Indien u een toernooi organiseert en hiervoor informatie wenst over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om het één en ander te vertellen en te laten zien. Benader ons gerust via het contactformulier of stuur ons een e-mail via info@deprijzenkast.nl , wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij kopen onze sportprijzen in bij de grootste sportprijzen producenten/importeurs van Europa. Hierdoor zijn wij altijd verzekerd van ruime voorraden tegen de allerlaagste prijzen. Uiteraard vinden wij een wat langere levertijd prettig, maar indien nodig kunnen wij (bijna) altijd binnen 48 uur leveren.

Grotere bestellingen, veel drukwerk en montage vertragen de levertijd, maar wij zullen u daarvan altijd uitgebreid op de hoogte brengen en houden!

Kijkt u rustig rond op onze website, ontdek alle mogelijkheden en mail ons gerust met uw vragen of om een afspraak te maken!

met vriendelijke groet,

Pascal Spaarwater